Helsinkiläinen valokuvaaja

Minusta ja tyylistäni kuvata


Olen 28-vuotias esteetikko, kauppatieteiden opiskelija ja valokuvaaja. Kuvaan häitä ja pareja Helsingin seudulla markkinoinnin alan päivätöideni ohella.

Kuvaustyylini on ajatonta ja eleganttia, ja pyrin kuvauksissani tuomaan esiin aidon, ihanan yhteyden, joka kuvattavien välillä on.

Kuvaan koko päivän dokumentaaristen hääkuvausten lisäksi lyhyempiä pari- ja hääpotrettikuvia. Pääosin kuvaan Helsingissä, mutta hääkuvauksia varten matkustan tarvittaessa myös lähikaupunkeihin.

OTA YHTEYTTÄ
Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaaja Anni Kuitula

TYYLINI KUVATA


Kuvaustyylini ja kädenjälkeni on herkkää, maanläheistä ja harmonista. Minulle tärkeää kuvissa on luonnon läsnäolo, kauniit yksityiskohdat, tunteiden välittyminen ja seesteinen tunnelma. Jos voisin valita, kuvaisin ikuisuuksiin asti perheitä tai hääpareja kesäisellä niityllä tai rantakalliolla ilta-auringossa.


Yhtä tärkeää kuin se, miltä kuvat näyttävät, on se, miltä kuvattavana oleminen tuntuu. Niinpä kuvaajana teen paljon töitä sen eteen, että kuvissa on helppoa ja vaivatonta olla. Kuvauksissani juttelen paljon, ohjaan ja kerron kuinka upeilta näytätte. Kerron, mihin käsi kannattaa laittaa ja annan pieniä tehtäviä, jotta kuvissa oleminen ei tuntuisi poseeraamiselta vaan kivalta yhdessäololta. Korjaan myös tarvittaessa kampauksesta karanneet hiukset ja asettelen hameenhelmat ja paidankaulukset ojennukseen. En ole kuvaajana ulkopuolinen ammattilainen, vaan osa teidän päiväänne ja heittäydyn siihen mukaan. Minulle on tärkeää huolehtia siitä, että kuvaus on rento ja mukava kokemus.


Editoin kuviani melko maltillisesti, sillä tyyliini kuuluu maanläheiset ja pehmeät sävyt. Käsittelen kuvissani eniten kuvan kontrastia ja sävyjä, enkä tee koskaan taustanvaihdoksia tai isompia muutoksia kuviin. Pyrin saamaan kuvat mahdollisimman valmiiksi jo kuvauspaikalla, joten siksi valitsen kuvauspaikat huolella.

Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaaja Anni Kuitula

LUPAUS SINULLE

Kun varaat kuvauksen minulle, lupaan:

1.


Rennon ja välittömän kuvaushetken, jossa ei tarvitse jännittää kuvattavana olemista tai sitä, osaako kuvissa olla. Ohjaan kuvattavia, kehun ja kannustan, sekä pyrin saamaan kuvattavistani aina parhaat puolet esiin.

2.


Runsaan gallerian, jonka saat kokonaan itsellesi. Erillisiä maksuja kuvien lukumääristä ei tule, vaan kuvausmaksu kattaa kaiken kuvauksen suunnittelusta valmiisiin kuviin.

3.


Nopean toimitusajan. Koko päivän kestävän hääkuvauksen kuvat toimitan n. 4 viikon kuluessa hääpäivästä, ja muut kuin hääkuvaukset toimitan 14 vrk kuluttua kuvauksesta.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat varata hääkuvauksen, kerro viestissä paikkakunta, päivämäärä, juhlapaikka ja vihkipaikka sekä vihkimisen ajankohta. Kerro myös, millaisesta kuvauspaketista olisit kiinnostunut!