YLEISET KUVAUSEHDOT


Kaikki kuvauksen varanneet sitoutuvat yleisiin kuvausehtoihin. Hääparien kanssa teen kuitenkin erillisen kuvaussopimuksen, jossa on lueteltu ehdot kuvaukselle, ja ne saattavat poiketa hieman yleisistä kuvausehdoista.


Laskutus ja laskun maksaminen

Lähetän laskun kuvauksesta sähköpostitse ja se tulee olla maksettuna ennen kuvauksen alkamista. Maksamattomasta laskusta lähetetään muistutus. Jos laskua ei ole maksettu, kuvausta ei järjestetä, ellei toisin sovita.


Kuvauksen peruminen

Kuvauksen voi perua vähintään 2 viikkoa ennen kuvauksen alkamista ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Kuvauksen peruminen lyhyemmällä varoitusajalla on mahdollista ns. force majeure -tilanteissa sekä sairastapauksen sattuessa.


Kuvaajan oikeus perua kuvaus

Kuvaajalla on oikeus perua kuvaus vain ylivoimaisen esteen takia tai painavasta syystä, kuten sairastumisen takia. Kuvausaika pyritään tällöin siirtämään ja kuvaus järjestämään uudelleen. Jos kuvaaja joutuu perumaan kuvauksen kokonaan, toteutuneet maksut palautetaan asiakkaalle.


Kuvien toimittaminen

Kuvat toimitetaan noin kahden viikon kuluttua kuvauksesta, hääkuvien toimitusaika on noin 30 päivää. Sesonkiaikana kesällä kuvien toimittamiseen voi tulla muutoksia. Kuvat toimitetaan Pixieset-palvelimelle, johon asiakas saa salasanalla suojatun albumin. Kuvat saa ladattua albumista laadukkaina tiedostoina sekä tietokoneelle että puhelimelle.


Kuvien säilyttäminen palvelimella

Säilytän kuvia kansiossa netissä n. 3 kk ajan, jonka jälkeen poistan kuvat. Jos huomaan, että albumia ei ole ladattu kokonaan tietokoneelle, lähetän lataamisesta muistutusviestin ennen kuvien poistamista.


Kuvien käyttäminen ja jakaminen

Asiakkailla on kuviin täysi käyttöoikeus. Kuvia saa jakaa somessa, mutta kuvaajan nimi tai instagram-tili tulisi olla mainittuna kuvatekstissä. Kuvia ei saa käsitellä asiakkaan toimesta, sillä kuvien editointi on kuvien viimeistelyä ja se on osa kuvaajan kädenjälkeä.


Kuvien käyttäminen markkinoinnissa

Kysyn markkinointiluvan aina erikseen asiakkaalta. Kuvien käyttämisen markkinoinnissa voi hyväksyä tai olla hyväksymättä. Kunnioitan asiakkaideni yksityisyyttä!


Tmi Anni Kuitula

Y-tunnus: 2918831-8